Caldea justifica l’ús del burkini: “Es pot entrar amb qualsevol peça dissenyada pel bany”

Estupefacció per la suposada presència a les llacunes del termolúdic d’Escaldes, aquest cap de setmana, de dues dones amb el vestit d’arrels musulmanes

Una imatge de la llacuna exterior de Caldea.
Una imatge de la llacuna exterior de Caldea. CALDEA

Caldea no imposa cap limitació en la roba necessària per accedir a les seves instal·lacions, sempre que sigui una vestimenta indicada pel bany. Així, el termolúdic escaldenc ni imposa ni prohibeix el burkini, aquesta peça especialment dissenyada perquè la portin les dones de confessió musulmana. La reacció ve a tomb per l’estupefacció que hauria causat la suposada presència de dues dones amb burkini aquest ca de setmana a les llacunes del centre termal d’Escaldes.

Segons fonts oficials de Caldea, “el bany és obligatori amb banyador i el burkini és un banyador de teixit homologat per a bany en piscines”. Les mateixes fonts han deixat clar que el termolúdic “imposa l’ús del banyador, no imposa l’ús del burkini”. Mes en general, Caldea ha deixat clar que “homes i dones poden entrar amb qualsevol tipus de peça especialment dissenyada per al bany (banyador, biquini o burkini i bòxers o eslip)”.

Les fonts oficials del centre termal escaldenc consultades han deixat clar que “el material de bany no està inclòs en el preu de les entrades al termolúdic, i es pot anar descalç o amb els peücs de làtex d’un sol ús que es venen a la botiga Caldea. El casquet de bany no és obligatori, però aconsellem portar el cabell recollit en tot moment”. El que no està permès, per exemple, és el 'top less'. O banyar-se nu o vestint una samarreta de cotó, per posar dos exemples.

Comentaris (32)

Trending