Les botigues de bicicletes no donen l'abast davant la demanda d’aquest estiu

Els treballadors asseguren que tenen problemes d’estoc tant de bicis com de complements, ja que els proveïdors no han fabricat durant el confinament

L'interior de l'Intersport Outdoor Andorra
L'interior de l'Intersport Outdoor Andorra Intersport Outdoor Andorra

Les botigues de bicicletes que hi ha al Principat estan registrant un gran volum de vendes i lloguers dels seus productes durant aquest estiu. Tant les bicis de carretera, com les elèctriques o les de muntanya i els seus complements tenen una gran demanda que fins i tot, en alguns casos, els treballadors no poden satisfer.

Al principi, els mesos de juny i juliol, la gran majoria dels clients eren residents. No obstant això, a l’agost s’ha incrementat considerablement les transaccions per part dels turistes. “És una bestialitat. Hem incrementat molt els ingressos respecte a l’any passat, no només gràcies a les bicis, sinó també als complements, com ara la roba o els cascos”, han explicat les fonts consultades per l’Altaveu. L’Intersport Outdoor Andorra, situat a l’avinguda Santa Coloma, és un exemple del “boom ciclista”, ja que han hagut de deixar el negoci del lloguer per poder donar a bast amb les vendes.

Hi ha botigues que ronden una mitja de 3.500 euros per venda, amb un ventall de preus que va des dels 2.500 fins als 5.000 euros.

Quant al tipus de client, predominen les edats compreses entre els 30 i 45 anys, encara que arriben compradors més joves i també d’edat més avançada, i destaquen per no triar els models més econòmics. Hi ha botigues que ronden una mitja de 3.500 euros per venda, amb un ventall de preus que va des dels 2.500 fins als 5.000 euros.

Respecte al mercat de lloguer, destaquen les botigues situades a la parròquia de La Massana, on el Bike Park de Vallnord està tenint una gran acollida. Aquests negocis, a banda de l’afluència de turistes durant tot el dia, solen comptar a un taller per reparar els vehicles espatllats. Les fonts consultades han declarat que, depenent del model escollit, una jornada de bicicleta amb els seus complements voltaria entre els 70 i els 100 euros.

Comentaris (2)

Trending