'Botellons' en els camins més pròxims al centre de Sant Julià de Lòria

Aquest cap de setmana s'han trobat ampolles i paquets de tabac en el de la Costa de Nagol a la carretera secundària 120

Restes del 'botellón' a un dels vorals del camí que surt de la Costa de Nagol.
Restes del 'botellón' a un dels vorals del camí que surt de la Costa de Nagol. Altaveu

Els camins més pròxims al centre de Sant Julià de Lòria són l'escenari de 'botellons' després de les mesures de restricció imposades als bars. Al ja tradicional camí de la Creueta, que passa al costat del pati de l'escola andorrana de la parròquia, s'hi han afegit altres de fàcil accès.

Aquest cap de setmana s'han trobat restes de 'botellón' al camí que va des de la carretera de la Rabassa, al costat de la Costa de Nagol, fins a la carretera secundària 120. Les ampolles estaven a l'inici del camí, just abans d'unes escales i alguna d'elles estava al rec que serveix per donar aigua als horts. També és un es un escenari habitual d'aquestes trobades la capella de Sant Cerni, la qual cosa ha obligat el comú a augmentar la neteja de la zona tot i que hi ha uns contenidors al costat.

La setmana passada també es van trobar ampolles, paquets de tabac i llaunes de cervesa en el camí que va des del Camp de Perot fins a la carretera de la Rabassa. La particularitat d'aquests camins, a banda de ser pròxims al centre, és que queden amagats i que per arribar-hi no cal utilitzar el cotxe.

Comentaris (4)

Trending