Batuda per intentar trobar una gossa eurasier perduda entre el Tarter i Soldeu

Laika organitza la recerca, que es preveu que es faci aquest dissabte després que aquells que hi vulguin participar es trobin a la zona del Canaro

El rètol que promociona la batuda.
El rètol que promociona la batuda.

El col·lectiu ecologista Laika munta aquest dissabte al matí una batuda per intentar localitzar la gossa eurasier Lua, desapareguda des del 5 d’agost quan era amb uns amics dels seus propietaris al camí del Siscaró. Des de llavors, aquesta gossa esquerpa amb les persones però no pas amb altres cans, no se sap on és tot i que s’han rebut informacions des de diversos punts del Principat, majoritàriament a l’entorn d’on es va perdre i cap a territori francès.

Durant moltes setmanes, mentre els seus propietaris, de Madrid, es van poder estar al Principat, es van fer diverses actuacions per mirar de trobar l’animal. Els seus amos s’han mogut a tots nivells i aquest dissabte és Laika qui cita tots aquells que ho vulguin al Parador Canaro, a Soldeu, com a punt de trobada. La cita està convocada per a les 10 del matí i es demana que els qui vulguin acudir-hi ho facin corretja per gos amb collar/arnés, llaunes de tonyina, llaunes de menjar de gos, llaminadures per gos, trossos de fetge i un xiulet.

118422938 3419848011393125 3244140235890511911 n
 

Una vegada es vegi de quants efectius per fer la recerca es disposa, els organitzadors de la batuda distribuiran els voluntaris per les zones que s’han anat estudiant i s’hauran establert. Lua, espantadissa amb les persones, és de color beix claret amb el morro i els ulls negres. El pèl al voltant dels ulls és negre i té el pel ondulat i fosc rere les orelles. Porta arnès Julius blau. La darrera vegada que hi ha constància formal, indubtable, que la gossa es va veure va ser el 20 d’agost a una hora del refugi del Juclà, entre el pic d’Escobes i el pic de Noé en direcció al refugi de Rulhe.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending