La banca lliura 6.000 euros a Unicef per combatre les necessitats que genera la Covid en els infants

Aquesta donació permetrà enviar 1.500 mascaretes quirúrgiques, 2.900 parells de guants, 100 bates de protecció i 4.000 pastilles de sabó per lluitar contra el coronavirus

Lara Álvarez i Esther Puigcercós.
Lara Álvarez i Esther Puigcercós. UNICEF

Andorran Banking ha lliurat 6.000 euros al Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef en el marc del programa de subministraments ‘Inspired Gifts. Regals que salven vides’, adreçat a pal·liar les necessitats que la pandèmia de la Covid-19 està causant als nens i nenes més vulnerables arreu del món.

La campanya, en la que Andorran Banking participa per cinquè any consecutiu, té com a objectiu la compra de material destinats a la protecció contra la Covid-19 i a facilitar l’accés a l'educació per a tots els infants arreu del món. Aquesta donació permetrà enviar 1.500 mascaretes quirúrgiques, 2.900 parells de guants, 100 bates de protecció i 4.000 pastilles de sabó per lluitar contra la Covid-19. Per millorar l’accés a l’educació, sigui a l’escola o en remot, aquesta donació permetrà trametre 2.600 llibretes i llapis, 260 motxilles i 22 ràdios solars, als infants en situació d’emergència per tal que puguin continuar estudiant.

La col·laboració s’emmarca en la voluntat d’Andorran Banking d’afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, cal recordar que Andorran Banking promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb diferents organitzacions que afavoreixen a la societat en general i els sectors més desfavorits.

Etiquetes

Comentaris

Trending