Una avaria deixa els clients de la Poste sense poder fer operacions bancàries

La pana informàtica que provoca trasbalsos en ser primer de mes, fa dies que dura tot i que el sistema va ser renovat recentment

Oficina de la Poste a Andorra la Vella.
Oficina de la Poste a Andorra la Vella. ALTAVEU

Una avaria informàtica impedeix als clients, o no, de la Poste efectuar operacions bancàries com pot ser la retirada de diners, un fet que està provocant molts trasbalsos en ser primer de mes i que és el lloc on reben la nòmina els docents del sistema francès al país i altre personal administratiu. La pana també afecta als no clients que van a l'oficina perquè han de fer ingressos en un compte de la Poste a França per pagaments com ara la residència o els estudis dels fills.

Els problemes fa dies que duren tot i que el sistema informàtic es va renovar recentment i que es treballa intensament per restaurar-lo. La Poste truca amb regularitat els clients per anar-los tenint al corrent però de moment encara no ha arribat la trucada més important que seria per comunicar que s'ha restablert el servei.

El fet que la majoria de docents francesos estiguin fora del país per les vacances ha reduït l'impacte però no la preocupació. L'afluència de clients ja sigui per ingressar o treure diners, les trameses i recollides de cartes i sobretot les de paquets han augmentat considerablement i el personal, sovint, no dona abast. Des de la Poste esperen que abans que acabi aquesta setmana o, com a molt, a principis de la vinent es pugui solucionar la pana perquè s'acosta l'inici del curs a les universitats franceses i cal enllestir els pagaments.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending