L’Associació per la Síndrome de Down d’Andorra organitza tres sessions formatives

La primera es farà aquest dissabte a la Universitat d'Andorra (UdA), i se centren en la intervenció logopèdica en alumnes amb aquesta afecció

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra (UdA).
Façana de la Universitat d'Andorra (UdA). Altaveu

L’Associació per la Síndrome de Down d’Andorra (ASDA) organitza tres sessions formatives gratuïtes sobre la intervenció logopèdica en alumnes amb síndrome de Down que impartiran Pilar Sanjuan, Judit Brufau i Eva Betbesé de l’Associació Down Lleida. La primera de les formacions serà presencial i tindrà lloc aquest dissabte a la seu de la Universitat d’Andorra (UdA) de 10 a 14 hores. Les altres seran en línia el 13 i el 20 de maig.

Aquesta primera sessió s’adreça no només a logopedes, sinó també a familiars i professionals del món educatiu. De fet, la proposta sorgeix del neguit de les famílies i des de l’ASDA hi ha molta voluntat d’ajudar, exposa l'associació en un comunicat. En aquest sentit, expliquen que el llenguatge és una de les àrees en les quals els alumnes amb síndrome de Down tenen més dificultat.

L'objectiu és identificar, incloure necessitats, i procediments, suports a les persones amb la síndrome de Down. Es tracta d'una oportunitat de diàleg i de compartir conèixements amb els docents, aprofitar aquest canal de comunicació per fer propostes, compartir experiències i quines sinèrgies es poden trobar per anar junts.

Etiquetes

Comentaris

Trending