L'assemblea general de la Unesco encara no té data

En principi s'havia de celebrar a finals de juny però el més probable és que se celebri passat l'estiu

La pandèmia ha impedit la celebració de l'Art Camp, una activitat de la CNAU.
La pandèmia ha impedit la celebració de l'Art Camp, una activitat de la CNAU. Altaveu

L'Assemblea General de la Comissió Nacional de la Unesco (CNAU) encara no té data per a la seva assemblea general. En un principi s'havia de celebrar el 29 de juny però és possible que s'ajorni fins després de l'estiu i que es faci durant el mes de setembre.

L'assemblea general ha de tenir com a tema principal la reforma dels estatuts i el nomenament del president. La pandèmia de la Covid-19 va aturar un procés que es va iniciar amb la dimissió de la presidenta, Cristina Rodríguez. Els actuals estatuts indiquen el càrrec no és remunerat i a Cristina Rodríguez se li havia assignat un salari mensual.

 L'opció de recuperar Rodríguez està ben vista des de diversos àmbits i, sobretot, perquè havia estat ambaixadora a Paris que és on hi ha la seu de la Unesco. Aleshores podria percebre un sou sense cap impediment normatiu. Inicialment, l'assemblea s'havia de celebrar a finals de març però hi va impedir el confinament.

La CNAU ha hagut de suspendre diverses activitats que tenia programades aquest estiu com l'Art Camp d'Ordino que se celebra cada dos anys durant aquest mes de juliol.

Etiquetes

Comentaris

Trending