Andorra la Vella rebrà el Tour al ritme del flamenc i la rumba dels Gipsy Kings d'André Reyes

El grup interpretarà el mes de juliol a la capital alguns dels seus grans èxits com 'Volare' o 'Bamboléo'

André Reyes.
André Reyes. ARXIU

El comú d'Andorra la Vella ha preparat un concert de flamenc i rumba a càrrec del grup Gipsy Kings by André Reyes per donar la benvinguda al Tour 2021. L’espectacle tindrà lloc l’11 de juliol i falta per decidir el lloc on es durà a terme.

El BOPA pública aquest dimecres, l’adjudicació del concert que frega els 60.000 euros a l’empresa 9’s Events. Els participants al Tour i la caravana passaran tres dies al país incloent-hi un de descans. Serà en aquesta jornada en la qual es podrà gaudir de l'actuació dels Gipsy Kings by André Reyes, concretament, l’11 de juliol.  El grup ha popularitzat cançons com 'Bamboléo', 'Volare', o una peculiar versió del gran èxit dels Eagles, 'Hotel California' que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula 'El gran Lebowsky'.

Aquesta serà la sisena vegada que el Tour arriba a Andorra, tot i que ha suposat una petita decepció, ja que ho farà en baixada. La sortida de la quinzena etapa, que arribarà fins a Andorra es farà des de Céret. Després la prova continuarà fins a Saint-Gaudens per a la setzena etapa, amb sortida des del Pas de la Casa. En total seran 50 els quilòmetres que es recorreran dins del territori andorrà.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending