Altaveu per a Unicef Andorra

El diari digital d’Andorra inicia amb l’ONG dedicada a la infància un seguit de col·laboracions per contribuir a la difusió de les activitats d’entitats del país sense afany de lucre

Higini Cierco Palau i Laura Àlvarez just abans de rubricar l'acord.
Higini Cierco Palau i Laura Àlvarez just abans de rubricar l'acord. altaveu

Altaveu inicia amb Unicef Andorra una sèrie de col·laboracions amb diverses organitzacions sense afany de lucre del país per tal de contribuir a la difusió de les seves activitats. L’empresa editora del diari digital del Principat amb 20 milions de visites anuals fa un pas més en el marc de la responsabilitat social corporativa i pretén que les ONG del país tinguin un altaveu a la seva disposició.

D’aquesta manera, Altaveu cedeix un espai publicitari a aquelles organitzacions que es vagin sumant a la iniciativa per tal que, dins de la seva estratègia de comunicació, puguin fer arribar al públic en general a través del diari digital aquella informació que desitgin o publicitin qualsevol iniciativa o activitat que organitzin o vulguin promoure.

L’acord entre Altaveu i el comitè andorrà d’Unicef, que vetlla per la infància de tot el món i en especial per a la del Principat, l’han rubricat aquest dijous a la seu de l’entitat la seva presidenta, Laura Àlvarez, i el representant del consell d’administració de l’editora d’aquest diari digital Higini Cierco Palau. Unicef està immersa en una notable activitat i accions des de molts fronts. Poder-les publicitar permet acostar-se més encara al conjunt de la societat andorrana.

Etiquetes

Comentaris

Trending