Alerten de turistes que consumeixen en locals de copes d’Andorra la Vella i en marxen sense pagar

Almenys en un cas, el propietari de l’establiment els va seguir corrent gairebé 400 metres però no els va poder enxampar

Ampolles en un dels locals afectats.
Ampolles en un dels locals afectats. ARXIU

Situacions pràcticament inèdites al país fins ara que, com en altres indrets de l’entorn, es comencen a reproduir. Propietaris de bars i locals de copes d’Andorra la Vella alerten de la presència els darrers dies de joves aparentment turistes que consumeixen com aquell qui no vol la cosa i, de cop i volta, marxen volgudament sense pagar.

Almenys en un dels casos, en un local del carrer na Maria Pla de la capital, va quedar clar que no era cap oblit i que hi havia plena voluntat de no pagar les consumicions atès que els dos joves, aparentment una parella, van estar guaitant i quan els va semblar que des de la barra ningú no els veia van marxar amb certa celeritat de l’establiment sense abonar el compte.

El responsable del local, veient la situació, va sortir corrent rere els joves i malgrat empaitar-los durant prop de 400 metres no hi va haver manera d’enxampar-los. Per ara, els pocs establiment que s’han trobat en la situació han descartat interposar cap denúncia. Tampoc no podrien donar massa més element que una breu descripció física dels subjectes. Això sí, estan fent córrer el boca-orella per tal que altres empresaris parin compte i no es deixin entabanar.

Comentaris (16)

Trending