L'Agència Tributària espanyola recapta 268.000 euros en una subhasta d'objectes procedents d'Andorra

L'article més cotitzat ha estat un rellotge de luxe que s'ha adjudicat per 42.000 euros

El rellotge subhastat per 42.000 euros.
El rellotge subhastat per 42.000 euros. AGÈNCIA TRIBUTÀRIA D'ESPANYA

L'Agència Tributària espanyola ha recaptat 268.174 euros en una subhasta d'objectes confiscats a viatgers que accedien a Espanya procedents d'Andorra. La peça més cara ha estat un rellotge de luxe que es va adjudicar per 42.000 euros.  Tot el que superi els 900 euros s'ha de declarar. Si no, la Guàrdia Civil pot decomissar els objectes. Des del 2018, l'Agència Tributària ha col·locat càmeres a la duana, de lectura automàtica de matrícules, que alerta d'aquells vehicles amb antecedents de frau o contraban.

Les ofertes han arribat per correu però com, és habitual, la majoria han estat presencials. L'objecte que ha despertat més expectació ha estat un rellotge de luxe que s'ha adjudicat per 42.000 euros. La recaptació total, segons ha informat aquest dimecres l'Agència Tributària en un comunicat, és de 268.174 euros.

A excepció del personal adscrit a l'òrgan que va acordar l'alienació dels béns, dels taxadors, dels dipositaris i dels funcionaris directament implicats en el procediment d'alienació, poden prendre part en la subhastes, per si o per mitjà de representant, qualsevol persona que posseeixi capacitat d'obrar d'acord amb dret i que no tingui per a això impediment o restricció legal, sempre que s'identifiqui adequadament. Els béns dipositats a la duana de La Farga de Moles poden ser examinats pels possibles compradors durant els dies previs a la subhasta.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending