Acció Feminista renova lideratges i reclama als polítics contemplar la perspectiva de gènere

La periodista i docent Laia Ferré assumeix la presidència del col·lectiu, que rejoveneix de dalt a baix la seva junta

Aurora Baena i Antònia Escoda van presidir l'assemblea.
Aurora Baena i Antònia Escoda van presidir l'assemblea. AFA

Acció Feminista d’Andorra ha renovat de dalt a baix la seva junta de direcció -amb la periodista i docent Laia Ferré assumint la presidència- i reclama als equips polítics, en un 2023 amb clara marca electoral, que apliquin la perspectiva feminista en la seva gestió. L’entitat va celebrar aquest divendres a la nit l’assemblea general que tenia com a element essencial la renovació de la junta.

Com s’ha dit, Ferré Marot assumeix la presidència de l’organització. La resta de càrrecs seran ocupats per Elisabet Royuela (secretaria), Meritxell Blanco Lara (tresoreria) i Clàudia Campos Troncoso, Maricel Blanch Gros, Sílvia Fernández Flecha, Clara Fernández Flecha i Lucía Rivero Cuesta en les vocalies.

La nova junta manifesta la voluntat de començar a treballar al 2023 prioritzant assumptes clau com la implantació real i efectiva de la Llei d’Igualtat, la precarietat laboral, la conciliació familiar i la corresponsabilitat sense obviar que és una any electoral i que es vetllarà, no només per no perdre cap dels avenços ja assolits, sinó per garantir que els nous equips polítics, a nivell nacional i parroquial, contemplen la perspectiva feminista en la seva gestió.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending