Els abonats a telefonia fixa, mòbil i a la banda ampla augmenten al juliol

Suposen una variació del 2% respecte al mateix període de l'any passat en tots els serveis d'Andorra Telecom

Telefonia mòbil.
Telefonia mòbil. ARXIU

Els abonaments per servei durant el mes de juliol se situen en 48.960 abonats als serveis de telefonia fixa, 86.990 abonats als serveis de telefonia mòbil i 37.877 abonats a internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del +2% respecte al mes de juliol de l’any anterior en telefonia fixa i del +2,2% en telefonia mòbil.

Segons les dades del departament d'Estadística del Govern, en quant als abonats a nternet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva, del +2,7%, respecte al mateix mes de l’any anterior. El tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el mes de juliol del 2021, se situa en 14,09 milions, el que representa una variació percentual negativa del -8,4% respecte al mes de juliol de l’any anterior.

Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 9,28 milions de minuts (65,8% del total i equivalent a un -8,8% respecte a l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 4,81 milions de minuts (34,2% del total i un -7,7% respecte a l’any anterior). El tràfic per Internet en GB durant el mes de juliol se situa en 8,39 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del +26,4% respecte al mes de juliol de l’any anterior.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending