588 sancions per excés de velocitat en dues setmanes

La policia ha realitzat una campanya específica de comportaments imprudents al volant la segona quinzena de febrer i ha constatat un total de 666 infraccions

Un cotxe de policia en un control a Andorra la Vella.
Un cotxe de policia en un control a Andorra la Vella. Altaveu

El cos de policia ha realitzat una campanya específica de comportaments imprudents al volant durant des del 15 de febrer a les 7:00 del matí fins al dia 28 del mateix mes a les 19:00 de la tarda. Durant aquest període d’actuació, s’han dut a terme 666 sancions, de les quals 588 han sigut per controlar a ciutadans circulant a una velocitat que excedia la permesa. A més, també s’han controlat 41 conductors que no van respectar la senyalització horitzontal de la calçada. 

Segons ha informat el cos de l’ordre, la campanya tenia com a objectiu detectar i sancionar els comportaments imprudents de certs conductors que puguin derivar en situacions de risc. Així doncs, es van intensificar els controls en zones interurbanes susceptibles de poder constatar aquestes accions i es van incrementar els controls de radar “a fi de reduir els accidents de trànsit amb resultat de lesions”.  

A banda de les sancions esmentades, la policia també va controlar 12 ciutadans que no van respectar la indicació d’un semàfor i 21 que van fer cas omís dels senyals de trànsit, així com 3 conductors que van fer avançaments indeguts i un que no va cedir el pas a vianants que estaven creuant la carretera. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending