Les 51 víctimes de la Covid tindran un funeral d'Estat el dia 22 a l'església de Sant Esteve

La cerimònia religiosa tindrà un aforament limitat i serà concelebrada per l'arquebisbe i pels mossens de les set parròquies

Comentaris

Missa concelebrada amb l'arquebisbe, Joan-Enric Vives
Missa concelebrada amb l'arquebisbe, Joan-Enric Vives Altaveu

L'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella acollirà el dilluns 22 de juny a les vuit del vespre el funeral d'Estat per les 51 víctimes de la pandèmia de la Covid-19. La cerimònia serà concelebrada per l'arquebisbe Joan-Enric Vives i pels mossens de les set parròquies. La missa es podrà seguir per Andorra Televisió i comptarà amb l'assistència de les principals autoritats. L'aforament serà limitat.

L'aforament serà restringit a causa de les mesures de distanciament decretades pel Govern i s'estan acabant d'ultimar els detalls de la cerimònia. Inicialment s'havia fixat la data del 18 però s'ha optat pel 22. A banda d'aquesta missa, els mossens no descarten fer-ne posteriorment una a cada parròquia per recordar no només els difunts de la pandèmia sinó també els que han perdut la vida durant els dos mesos i mig de confinament i que han tingut un comiat limitat a causa de les restriccions.

Després del confinament, l'assistència a les misses s'ha de fer amb mascareta i amb gel hidroalcohòlic que hi ha a l'entrada de les esglésies. No hi ha missals, no es dona la pau i no hi ha aigua beneïda, Les mesures de la desescalada impediran que aquest diumenge es faci a Sant Julià de Lòria la tradicional processó del Corpus Christi que anava des de l'església fins a la plaça Major.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending