Sobtat increment de peticions d’adopcions de gossos ara que les protectores estan tancades

Més enllà que ni la gossera, ni Laika, ni Bomosa no estan operatives al marge de cuidar-se dels seus animals, es considera que les demandes són temporals i per poder salvar el confinament

-
-
La gossera nacional i Laika i Bomosa estan tancats. La situació no convida a fer res més que no sigui intentar cuidar-se dels animals que tracten amb habitualitat. De forma sobtada -però amb una raó de fons que fa que no s’atenguin les sol·licituds- han crescut els darrers dies les peticions per poder adoptar animals, especialment gossos. Ben bé una dotzena o dotzena i mitja de sol·licituds s’han rebut en un moment que no es poden tramitar de cap de les maneres.

Tècnicament, com que la gossera està tancada al públic, no es poden anar a visitar els gossos per conèixer-los i veure quin ca s’adapta millor a les condicions de vida del peticionari, dels peticionaris. Tampoc les associacions privades que disposen d’animals no poden conèixer els potencials candidats -el confinament impedeix poder-los fer les valoracions oportunes- i tampoc no poden mostrar el seu ‘catàleg’.

Encara que no ho diuen, una part dels peticionaris el que busquen és una cessió temporal dels animals “per poder-los passejar”. Mentre que les famílies amb infants sol·liciten poder disposar de cadells perquè la canalla estigui entretinguda. Sia com vulgui, expliquen les fonts consultades, en tot cas el rerefons és poder tenir l’element necessari per poder trencar en certa manera el confinament. Les tradicionals demandes, que passen en altres circumstàncies i moments, que després d’uns dies i quan l’animal ja no és útil a les pretensions del suposat adoptant acaben altre cop abandonats.

Comentaris (10)

Trending