Sessió clínica per explicar als metges els protocols davant el coronavirus

La xerrada, feta per les doctores Odile Sarroca i Mireia García, i la infermera Isabel Vallejo, ha servit per explicar l’ús dels elements de protecció

Un instant de la sessió clínica.
Un instant de la sessió clínica.

Els metges del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) han participat aquest migdia en una sessió durant la qual se’ls ha informat del funcionament del sistema de vigilància i resposta ràpida front del Coronavirus. La conferència a tingut lloc a la sala d’actes de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell i ha servit per apropar als professionals els protocols establerts que caldrà seguir en cas de la sospita d’estar davant d’una persona infectada.

La xerrada ha anat a càrrec de la doctora Mireia García, metge de Salut Pública del ministeri i d’Odile Sarroca, membre del Grup de Seguiment de la Infecció Nosocomial i Comunitària Significativa. També hi ha participat Isabel Vallejo, infermera higienista de l’hospital.

Totes tres han desgranat el protocol previst, que segueix les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Així, s’ha explicat com s’han d’usar els elements de protecció necessaris davant una sospita d’estar davant d’un pacient afectat pel Convid-19, nou nom oficial del Coronavirus.

Etiquetes

Comentaris

Trending