El Servei de Meteorologia estrena una aplicació pel mòbil

L'App permet consultar la previsió diària del temps, els avisos meteorològics, la informació de les estacions que té el Servei de meteorologia i el butlletí d'allaus.

App Meto Andorra
App Meto Andorra

Meteo Andorra és el nom de l'aplicació que a partir d'avui mateix ens podem instal·lar al mòbil i que ha creat el servei meteorològic d'Andorra. Segons el director de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic (OECC), Carles Miquel, aquesta només és la primera fase d'un programa que estan impulsant per integrar informació d'interès per la població.
 

L'App es divideix en diferents apartats: avui, previsió, avisos meteorològics, estacions i allaus.

En el primer es pot trobar la temperatura en temps real de les estacions que l'usuari hagi determinat com a preferides així com la previsió del dia i informació de l'atmosfera i de la qualitat de l'aire. Aquí també es podrà consultar una galeria de fotografies que tinguin a veure amb la meteorologia i on els usuaris podran compartir les seves imatges.


En l'apartat de previsió es pot consultar el pronòstic pels pròxims 9 dies i es pot descarregar en format PDF per tenir-ho disponible quan no es tingui connexió a internet.


En els Avisos meteorològics s'hi publicaran les alertes que emeti el servei meteorològic per les diferents zones del Principat tant per altes temperatures com precipitacions, vent o fenòmens tempestuosos.

A les estacions hi haurà informació detallada de totes les dades que recullen les estacions de la xarxa del servei. Les dades s'actualitzen cada sis minuts.
En temporada d'hivern s'informarà dels gruixos de neu.

Finalment i també només en temporada de neu es podrà consultar el butlletí del perill d'allaus.
 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending