Santi González i Olga Martínez lideren una llista de terceravia a Encamp molt jove

La formació ha tancat candidatura aquesta matinada mentre treballa per poder presentar projecte també a Escaldes i queda descartada la Massana

-
-
Santi González i Olga Martínez lideraran finalment la llista de terceravia a Encamp. La formació ha aconseguit quadrar els noms i els números aquesta matinada i no preveu tenir dificultats per poder entrar durant aquest matí la candidatura amb la qual concorrerà als comicis el proper 15 de desembre. Es tracta d’un equip amb una de les mitjanes d’edat més baixes de tots els que participaran en els propers comicis electorals.

Martínez ja va encapçalar el projecte de terceravia en la territorial de les eleccions generals de l’abril. Ara se situa en segona posició i deixa pas a un candidat amb un fort arrelament a la parròquia participant de diverses activitats. Agent de circulació, González ha assumit el repte amb entusiasme i amb ganes d’aportar aire fresc a aquesta contesa electoral. De fet, tota la candidatura pretén insuflar noves idees i noves maneres de fer.

La mitjana d’edat de la llista és de 34 anys, amb un número 3, Àlex Calvo, de 21 anys. La candidatura també incorpora dos empresaris del Pas de la Casa, que també podran aportar la seva experiència com a generadors de riquesa i ocupació. La número 2 de la territorial de l’abril, Íngrid Ruiz, també forma part del projecte encara que per motius personals ocupa posicions més endarrerides.

terceravia està treballant encara hores d’ara en acabar de tancar la candidatura d’Escaldes, la que està donant més dificultats, alhora que si no hi ha una sorpresa de darrera hora ha donat per descartat presentar-se a la Massana, fet que pot voler significar també que no hi haurà cap més candidatura que no sigui la presentada anit per CC DA Liberals.

Comentaris (17)

Trending