Una urgellenca experta en gestió de persones i prevenció de riscos dirigirà recursos humans al SAAS

Anna Vila ha estat la triada, entre una desena d’aspirants, en el procés de selecció que ha acabat sent extern, per rellevar Daniel Bonafè, que va deixar l’operador sanitari el 6 de maig en arribar a l’edat de jubilació

Anna Vila.
Anna Vila. arxiu

Una professional urgellenca del món de la gestió estratègica de capital humà i prevenció de riscos laborals serà la nova cap de recursos humans del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). El comitè de selecció ha acabat triant la resident Anna Vila com a substituta de Daniel Bonafé, que va deixar l’operador sanitari el 6 de maig, després de quatre anys i mig en el càrrec, en arribar a l’edat de jubilació.

Inicialment es va obrir un procés intern per buscar recanvi per a Bonafé, que ha tornat al Grup Júlia del qual havia sortit per incorporar-se al SAAS, però els exigents requisits que se sol·licitaven no van trobar candidats entre els professionals de l’equip de gestió de persones, una dotzena de persones. D’aquí que el concurs es va obrir de forma externa i aquí, segons les fonts consultades properes al SAAS, s’haurien presentat prop d’una desena de persones.

Daniel Bonafé.

Relacionat

Plega el director de recursos humans del SAAS

Les darreres setmanes s’han dut a terme les proves -el psicotècnic, per exemple- i les entrevistes corresponents. I els components del comitè de selecció, liderat per la directora general del SAAS, Meritxell Cosan, i el director econòmic i de recursos generals, Luis Buendía, del qual depèn directament el departament de gestió de persones, haurien considerat com a més recomanable la candidatura de Vila, que ha estat durant 18 anys al sector privat andorrà tot gestionant recursos humans i prevenció de riscos. 

Rètol del SAAS a l'entrada de l'hospital.

Relacionat

El SAAS engega el procés per triar nou cap de recursos humans, que preveu que sigui ‘de la casa’

La nova responsable de recursos humans del SAAS, que iniciarà les seves funcions a partir de dilluns, té diverses formacions. Inicialment es va llicenciar en turisme al CETT dependent de la Universitat de Barcelona (UB), tot especialitzant-se en direcció hotelera. Posteriorment va fer un màster en e-turisme, i estratègies de màrqueting i comercial. També té màsters cursats en diferents centres universitaris i escoles de negocis d’Espanya en matèria de prevenció de riscos laborals i seguretat en el treball, en direcció de recursos humans i en direcció d’empreses. Les fonts consultades han assegurat que esperen que la nova responsable de recursos humans contribueixi a dissenyar processos de selecció de personal a l’hospital de manera seriosa i professional.

Comentaris (24)

Trending