Surt de l’hospital l’únic contagiat per la Covid que restava ingressat

En les darreres hores s’han diagnosticat tres nous casos de coronavirus, dos dels quals lligats al brot de Canillo i entre persones que ja estaven aïllades

Una imatge de l'exterior de l'hospital.
Una imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

L’únic positiu de Covid que estava hospitalitzat ha deixat aquest matí el centre sanitari i, en conseqüència, totes les persones contagiades i amb el virus actiu (66) estan confinades al seu domicili. Les darreres hores s’han diagnosticat tres nous casos de coronavirus, dos dels quals lligats al brot de Canillo. Les tres persones positives confirmades de nou ja estaven aïllades en ser contactes d’altres persones malaltes.

A banda de l’alta hospitalària de l’únic ingressat, les darreres hores també s’ha pogut donar per curat un dels malalts que estaven comptabilitzats. Per tant, en el conjunt del país i des que es registren les dades de la pandèmia, hi ha hagut 925 malalts dels quals 807, ara per ara, ja l’han superat. 66 estan en fase de transició, tot passant la malaltia als seus domicilis i, malauradament, 52 persones van perdre la vida amb el virus present en els seus organismes.

Etiquetes

Comentaris

Trending