Salut no restringirà la vacunació, ni per edat, ni per sexe, ni per patologies prèvies

Donat que la relació benefici-risc continua essent molt favorable, el ministeri manté l’estratègia amb els termes establerts

Entrada al recinte de vacunació.
Entrada al recinte de vacunació. PILAR CANDEL

El Govern explica en un comunicat que en aquests moments i amb la informació disponible, no s’evidencia cap motiu per restringir l’administració de les vacunes, ni per edat, ni per sexe, ni per patologies prèvies. D’aquesta manera i donat que la relació benefici-risc de la vacunació continua essent molt favorable, el ministeri manté l’estratègia de vacunació amb els termes establerts i consultables al Decret que ho regula.

Dimecres van vacunar-se 1.117 persones. Des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 14.265 dosis. Tal i com va assenyalar el titular de Salut, Joan Martínez Benazet, el ministeri que encapçala segueix les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i les indicacions de l’Agència Europea de Medicaments (EMA). 

El Govern també destaca que es fa un seguiment estricte de l’aparició de qualsevol efecte advers provocat pel vaccí. Alhora, les autoritats sanitàries destaquen que la detecció precoç dels possibles efectes adversos permet oferir el tractament escaient per evitar-ne qualsevol complicació. 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending