Salut ja ha validat els protocols per a la concentració crítica amb la gestió de la pandèmia

L’acte del 14-M està ara pendent de l’autorització d’Interior mentre que els promotors, després de defensar que no són ‘negacionistes’, mantenen ara un sepulcral silenci

Una imatge de la plaça del Consell General.
Una imatge de la plaça del Consell General. ARXIU

El ministeri de Salut ja ha validat els protocols necessaris perquè es pugui celebrar la concentració crítica amb la gestió que estan fent les autoritats del país de la pandèmia. L’acte s’hauria de dur a terme el 14 de març a la plaça del Consell General i està ara pendent de l’aprovació del ministeri d’Interior. Els promotors de la trobada, després de fer un comunicat per defensar que no són ‘negacionistes’, mantenen ara un sepulcral silenci. I ni tan sols han confirmat que continuïn tenint la intenció de tirar la protesta endavant.

El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, ha recordat que des del primer moment es va afirmar que no es volia facilitar al màxim que tothom es pogués expressar lliurement. El protocol aprovat, ha explicat el ministre, és ben senzill. Caldrà dur posada la mascareta tota l’estona, s’ha de mantenir la distància, els presents hauran d’estar en una posició estàtica i s’han d’evitar les aglomeracions i una bona circulació en l’entrada i sortida del recinte. “Res de complicat”, ha deixat clar Martínez Benazet.

Etiquetes

Comentaris

Trending