Pfizer i BioNtech demana a la Unió Europea el permís per a l'ús de la vacuna

L'aerolínia nord-americana United Airlines ja ha començat a noliejar avions de Brussel·les a Chicago per distribuir-la

Seu de l'empresa Pzifer.
Seu de l'empresa Pzifer. Altaveu

L'empresa nord-americana Pfizer i el seu soci alemany BioNtech han sol·licitat davant les autoritats sanitàries europees l'autorització per a l'ús a la Unió Europea de la vacuna que han desenvolupat conjuntament. "Per a nosaltres com a empresa assentada al cor d'Europa es tracta d'una fita important, ens seguirem esforçant per distribuir la vacuna a tot el món després d'una possible autorització", ha declarat el president de BioNtech, Ugur Sahin.

En un comunicat conjunt les dues empreses han expressat la seva esperança que la vacuna pugui començar a fer servir a Europa abans de la fi de l'any. Pfizer se suma així a l'altra companyia nord-americana, Moderna, que dilluns va demanar als reguladors nord-americans i europeus que permetin l'ús d'emergència de la seva vacuna contra la Covid-19, ja que els resultats d'un nou estudi confirmen que les injeccions ofereixen una forta protecció del 94%, el que intensifica la cursa per començar a distribuir dosi de forma limitada a mesura que empitjora la segona onada del coronavirus.

Per altra banda, l'aerolínia nord-americana United Airlines ja ha començat a noliejar avions per distribuir la vacuna del coronavirus de Pfizer. Els avions volaran entre l'aeroport Internacional de Brussel·les i l'aeroport internacional O'Hare de Chicago com a part del primer enviament aeri massiu d'una vacuna, segons ha publicat aquest dimarts The Wall Street Journal (WSJ).

United Airlines ja havia establert un equip de treball de preparació per a la vacuna de la Covid-19 a principis d'aquest estiu per garantir que compten amb les persones, els productes, els serveis i les associacions adequades per recolzar un esforç de distribució de les vacunes del coronavirus a escala mundial.

Etiquetes

Comentaris

Trending