La pandèmia es cobra una nova defunció i suma cinquanta contagiats més

Aquest matí ha mort una de les persones que estaven ingressades a la planta Covid del centre hospitalari

Una vista exterior de l'hospital.
Una vista exterior de l'hospital. Toni Solanelles

La pandèmia suma una nova víctima mortal i cinquanta nous contagis, que fan que els casos actius tornin a superar els sis-cents atès que aquestes darreres hores només s’ha donat una persona per recuperada. El difunt és un home que estava ingressat a la planta Covid del centre hospitalari i esdevé l’òbit 79 des que va esclatar la crisi sanitària. Feia nou dies que no hi havia cap desenllaç fatal entre els malalts de coronavirus.

Dels 581 actius que hi havia aquest dissabte s’ha passat a 630 arran dels 50 nous contagis diagnosticats les darreres 24 hores. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat la xifra de contagiats total és de 7.338 persones –6.480 corresponen a la segona onada–. Com s’ha dit, les darreres hores ha mort un dels pacients de la planta Covid de l’hospital. En canvi, hi ha hagut dos nous ingressos. Per tant, hi ha setze persones hospitalitzades a planta i tres a l’UCI (un dels quals requereixen ventilació mecànica). A la planta COVID-19 habilitada al Cedre no hi ha cap resident ingressat.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 18 aules estan sota vigilància activa –8 total i 10 parcial– i 49 en vigilància passiva. Per tant, és un increment de dues aules en vigilància activa, una confinada de manera total i una altra en què alguns dels seus integrants han estat aïllats de manera individual.

Comentaris

Trending