Mor un dels pacients hospitalitzats a l’UCI i es detecten 62 nous casos de Covid

El nombre de contagiats actius continua disminuint atès que hi ha més persones que es recuperen que no que es diagnostiquen

El rètol que presideix l'hospital.
El rètol que presideix l'hospital. Toni Solanelles

La malaurada defunció número 77 de la pandèmia al Principat era un pacient que restava ingressat a la unitat de cures intensives (UCI). Així ho ha confirmat el Govern en el marc de l’actualització de les dades sanitàries, que evidencien que en les darreres 24 hores s’han diagnosticat 62 nous casos. No obstant, el fet que hi hagi més recuperacions que no pas el diagnòstic de nous malalts fa que la xifra de malalts actius continuï baixant.

Per tant, la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 6.904  persones –6.046 corresponen a la segona onada–. El total de defuncions, com s’ha dit i com ja havia avançat l’Altaveu, és de 77. Malauradament, la defunció d’un dels pacients de l’UCI ha fet que en aquesta unitat hospitalària hi hagi només quatre ingressats. Això sí, una més de les persones que hi resten s’ha hagut d’intubar. A la planta Covid ordinària de l’hospital hi ha setze ingressats, quatre menys que ahir.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 41 aules estan sota vigilància activa –12 total i 29 parcial–, fet que suposa que hi ha set classes menys que ahir en vigilància activa (tres més aïllades de forma total i quatre més amb alguns dels seus alumnes confinats). A més hi ha 26 aules en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending