Menys de deu nous positius per Covid-19 en una setmana

L’evolució de la pandèmia continua a la baixa al Principat, amb únicament quinze casos actius oficials; malgrat aquestes dades, Govern considera que encara cal mantenir les restriccions vigents

Comentaris

Reproducció del coronavirus.
Reproducció del coronavirus.

La pandèmia del coronavirus segueix donant clars símptomes d’estabilitat amb un nombre de casos oficials baix. En la darrera setmana, tot just nou. Això permet també que el nombre de casos actius sigui reduït: 15. Cap d’ells a l’hospital.

Des del Govern, de fet, s’ha volgut remarcar aquest punt: que en els últims set dies el nombre de nous positius s’ha quedat per sota de la desena. Tot just nou. Això fa que els casos actius se situen en només 15, una de les xifres més baixes dels darrers temps.

La dada que sempre inquieta més i marca les possibles dacions a prendre per part de Govern, però, cal recordar que és la d’ingressos hospitalaris. I, per ara, no n’hi ha cap. Per tant, la tensió sanitària segueix sota control. Malgrat això, es manté durant una setmana més les mesures ja existents.

En dades globals, la Covid-19 ha deixat, fins ara, al país un total de 47.875 contagis. D’aquests, 159 persones han acabat perdent la vida. Pel que fa a les vacunes, en total se n’han administrat 161.352 dosis.

Etiquetes

Comentaris

Trending