Ja es poden consultar les analítiques a l’aplicació Andorra Salut

Actualment està disponible la consulta de les proves realitzades des de l’actualitat i fins al 30 de setembre del 2022

L'aplicació Andorra Salut.
L'aplicació Andorra Salut.

Els usuaris de l’aplicació Andorra Salut ja poden consultar de forma autònoma i àgil els resultats de les proves que s’han fet als laboratoris clínics del país. Amb aquest nou pas, es referma la voluntat del Govern i del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) de facilitar l’accés a la informació sanitària a través d’aquesta aplicació, que ja compta amb 24.018 usuaris. 

Actualment està disponible la consulta de les proves realitzades des de l’actualitat i fins al 30 de setembre del 2022, però està previst anar incloent-hi les analítiques fetes anteriorment a aquesta data de manera progressiva.

Aquesta actualització se suma a la possibilitat de consultar les proves diagnòstiques d’imatge, que estan disponibles a l’aplicació des del gener. En aquest sentit, el ministeri de Salut i el SAAS treballen perquè abans de finals del 2023 es puguin consultar els informes sobre les proves radiodiagnòstiques. Una altra novetat prevista és l’activació de notificacions ‘push-up’ en obrir l’aplicació per anunciar les campanyes de salut pública, a partir del primer trimestre del 2024.

Cal recordar que l’aplicació va entrar en funcionament l’estiu del 2021 amb l’objectiu de digitalitzar la relació del pacient amb el sistema de salut, facilitant els tràmits i agilitzant-ne els processos. A hores d’ara els usuaris poden consultar i demanar cites a les consultes mèdiques del SAAS; revisar els informes mèdics de l’hospital; accedir a les receptes mèdiques; participar en enquestes sobre salut; consultar l’estat del procés de la COVID-19; i conèixer la seva xarxa assistencial.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending