L’impacte sanitari de la Covid al Principat continua anant a la baixa

Les darreres hores només s’han notificat vint nous casos alhora que els contagis actius van minvant, es donen d’alta dos hospitalitzats i es redueixen el nombre de classes en vigilància activa

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. ALTAVEU

L’impacte sanitari de la Covid al Principat continua en franca davallada ara per ara, fins al punt que els casos actius s’apropen cap al mig miler. Les darreres 24 hores s’han diagnosticat ‘només’ vint nous casos positius, una de les xifres més baixes en un sol dia d’aquesta segona onada de la pandèmia. També hi ha menys hospitalitzats i menys aules en vigilància activa.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 7.466 persones –6.608 corresponen a la segona onada–, amb la qual cosa això vol dir que les darreres 24 hores s’han notificat vint casos nous. El total de defuncions, sortosament, es manté en 79. Hi ha 512 casos actius, resultants d'haver donat com a curats el darrer dia més de mig centenar de contagiats.

Actualment hi ha dinou persones hospitalitzades a la planta Covid, una xifra que suposa dos ingressats menys que aquest dimecres. De la seva banda, a l’UCI s’hi mantenen els dos ingressats que ja hi havia, un dels quals amb ventilació mecànica. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap resident ingressat. Finalment, pel que fa a la població escolar, 21 aules, dues menys que aquest dimecres, estan sota vigilància activa –10 total i 11 parcial– i 59 en vigilància passiva.

Comentaris (1)

Trending