Dos nous hospitalitzats per coronavirus durant el cap de setmana

De dijous fins avui han ingressat quatre persones contagiades de Covid, totes, ara per ara, internades a planta

El SAAS ha descartat recórrer contra la sentència de primera instància.
El SAAS ha descartat recórrer contra la sentència de primera instància. ARXIU

L’hospital Nostra Senyora de Meritxell té hores d’ara sis ingressats per coronavirus. Durant el cap de setmana han augmentat en dos el número de persones que s’han hagut d’hospitalitzar per culpa de la Covid. De fet, des de dijous, i després que els casos que necessitaven atenció hospitalària s’haguessin reduït a només dos, hi ha hagut quatre ingressos nous.

Ara per ara, sortosament, no hi ha cap pacient a l’UCI per culpa del virus. La pressió sanitària continua sent molt baixa, però no així l’epidemiològica. Els rastrejadors del ministeri de Salut van de corcoll atès que cada dia hi ha noves deteccions d’infectats i cal mirar de seguir-los la pista. No obstant això, cada vegada és més complicat i com més va més temps es triga en avisar els contactes de malalts, amb la qual cosa això facilita, o ha facilitat en alguns casos, la propagació del virus.

El SAAS acaba d’actualitzar el nombre d’hospitalitzacions i es preveu que durant el dia el Govern faci el mateix amb el nou nombre de casos totals. De fet, la previsió és que aquest dilluns compareguin el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i la titular d’Educació, Ester Vilarrubla, per fer balanç del cribratge educatiu i, alhora, facin un repàs general a la situació sanitària relacionada amb la pandèmia.

Comentaris

Trending