El degoteig de positius i hospitalitzats per coronavirus continua a l’alça

Les darreres 24 hores s’han notificat 33 nous casos; hi ha dotze malalts més actius i tres persones més ingressades a l’hospital

Una vista recent de l'hospital.
Una vista recent de l'hospital. Toni Solanelles

Encara que sense ser alarmant, el degoteig de casos positius i de persones que han d’acabar hospitalitzades a causa del coronavirus continua creixent. Les darreres 24 hores s’han notificat 33 contagis més. I hi ha tres persones més que han hagut de ser ingressades a la planta Covid del centre hospitalari.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat, el nombre oficial de casos diagnosticats és d’11.393 persones i es registren un total de 10.904 altes (21 més que ahir). Per ara, el total de defuncions fins a la data és de 113.

Actualment hi ha 376 casos actius: dotze persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i cinc a l’UCI, necessitant totes elles ventilació mecànica. Com és el cas des de fa molts dies, a la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat.

Durant la jornada d’aquest dimecres, i segons que ha informat el ministeri de Salut aquest divendres, es van administrar 385 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, 22 aules estan sota vigilància activa –vuit totalment confinades i catorze amb alguns dels seus integrants aïllats– i 24 en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending