El cribratge a l'escola andorrana de Santa Coloma detecta quinze positius

En els tres sistemes educatius hi ha 24 aules amb casos, de les quals 20 estan confinades al complet i quatre de manera parcial

Edifici de l'escola andorrana de Santa Coloma.
Edifici de l'escola andorrana de Santa Coloma. Altaveu

El cribratge a 161 alumnes i 40 docents de primària i maternal de l'escola andorrana de Santa Coloma ha permès detectar quinze positiusEn el tres sistemes educatius hi ha 24 aules sota vigilància activa, 20 amb una vigilància total i quatre parcial, a banda de 21 aules més sota vigilància passiva.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha explicat aquest dilluns en la roda de premsa d'actualització de dades sanitàries que dels quinze positius, només un correspon a un docent. El cribratge es va efectuar durant el cap de setmana. Els ministeris de Salut i d'Educació i Ensenyament Superior va decidir realitzar el cribratge a causa dels nombrosos casos detectats en aquest centre, amb només vuit classes de les 23 sense cap cas de Covid-19.

Es van enviar comunicacions als pares dels alumnes de les vuit classes sense cap cas per tal que, voluntàriament, sotmetessin durant el cap de setmana el seus fills a proves diagnòstiques, i així poder assegurar un bon reinici de curs després de les vacances de Tot Sants.

Fa dues setmanes, tots els alumnes de l'escola de Santa Coloma van rebre una carta en què s'informava que tots els alumnes quedaven en vigilància passiva donada la gran incidència que s'havia donat del segon rebrot de la pandèmia de la Covid-19.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending