El coronavirus colpeja el comú de Sant Julià amb cinc positius, dos d'ells dels cònsols

Els casos es van començar a detectar a finals de la setmana passada en relació al personal i a partir de dilluns pel que fa a Josep Majoral i Mireia Codina

Josep Majoral i Mireia Codina.
Josep Majoral i Mireia Codina. ARXIU

La pandèmia de coronavirus colpeja el comú de Sant Julià de Lòria i afecta el dos cònsols -Josep Majoral i Mireia Codina- i tres treballadores de l'edfici administratiu del Molí.  Els casos es van començar a detectar a finals de la setmana passada en relació al personal i a partir de dilluns pel fa als cònsols.

El comú ja va anul·lar la roda de premsa de presentació dels resultats del procés participatiu del parc del Camp de Perot que s'havia de fer dimarts amb el cònsol major. Aquests positius arriben després dels detectats al Centre Esportiu i que han afectat un monitor de piscina, una administrativa i una recepcionista, i que han obligat a confinar part del personal.

En referència a l'edifici administratiu s'està a l'espera de resultats de diferents proves per saber si hi ha més casos malgrat que en tot moment s'han respectat les mesures sanitàries i que en els actes amb assistència dels cònsols s'han mantingut les distàncies que exigeix el protocol del ministeri de Salut. L'estat dels afectats no és preocupat i evolucionen favorablement.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending