El comú de Sant Julià emplaça els treballadors a fer-se un test de Covid

Els nous casos a la corporació han fet que s'hagi pres la decisió per intentar frenar la seva expansió entre el personal

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. ARXIU

Els treballadors del comú de Sant Julià de Lòria han rebut un correu electrònic en el qual se'ls recomana fer-se una prova per detectar si són portadors del virus. La decisió arriba després de l'aparició de nous casos, que s'afegeixen als del Centre Esportiu i als de l'edifici administratiu.

El degoteig de casos de coronavirus continua al comú lauredià i afecta a més dels dos cònsols -Josep Majoral i Mireia Codina- a un conseller i a diversos treballadors. El temor a l'aparició de nous contagis ha fet  que es demani al personal que se sotmeti a un test i intentar frenar, d'aquesta manera, l'expansió de la pandèmia. Alguns treballadors ja han anat durant els darrers dies a fer-se la prova.

La corporació és conscient que entre els casos n'hi ha de funcionaris que tenen molt contacte amb altres persones per la seva feina. Hi ha personal confinat del Centre Esportiu i tres treballadors -un monitor, una recepcionista i una administrativa- amb coronavirus. No hi ha afectacions greus en cap dels casos.

Etiquetes

Comentaris

Trending