La CASS fa nous nomenaments per a àrees de seguiment i control mèdic

La parapública adjudica a l’asseguradora d’Andbank l’assistència sanitària complementària per als seus treballadors

El rètol de la CASS a la façana del carrer Joan Maragall.
El rètol de la CASS a la façana del carrer Joan Maragall. Toni Solanelles

La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha acordat aquest dimarts dues designacions de professionals mèdics perquè formin part d’àrees de seguiment i control ja siguin internes o que vagin més enllà. El consell d’administració també ha aprovat l’adjudicació a Andbank de l’assegurança complementària dels seus treballadors.

L’òrgan de direcció de la CASS ha designat el doctor Francesc Martín, de l’àrea de control mèdic, com a membre per part de la CASS a les comissions creades d’acord amb el Decret 305/2022, del 20-7-2022, d’aprovació del Reglament de funcionament de les comissions sociosanitàries de seguiment de persones en situacions d’elevada complexitat. Alhora, també s’ha donat el vistiplau a la incorporació d’un nou especialista en psiquiatria perquè formi part de la citada àrea de control mèdic vista la jubilació de l’actual integrant de l’esmentada especialitat.

Tanmateix, s’ha acordat la licitació del concurs públic nacional per la contractació d’un delegat de protecció de dades i s’ha aprovat l’adjudicació definitiva per a la contractació de l'assegurança complementària d'assistència sanitària pel personal de la CASS a l’empresa Andorra Assegurances Agrícol Reig.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending