Els casos de Covid-19 augmenten en 83 en dos dies

Hi ha nou pacients a l'hospital, dos d'ells amb ventilació assistida a l'UCI

Comentaris

Martínez Benazet i Vilarrubla durant la roda de premsa d'aquest divendres.
Martínez Benazet i Vilarrubla durant la roda de premsa d'aquest divendres. Altaveu

Els casos de Covid-19 arriben als 1.836, 83 més que els de dimecres. Hi ha nou persones hospitalitzades, dues a l'UCI i set a planta. Un pacient ha estat donat d'alta aquest divendres al migdia però hi ha hagut un nou ingrés, segons ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Els casos de la segona onada arriben a 980. 520 estan d'ells estan actius.En referència als pacients que hi ha a 'UCI, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha explicat que milloren, i ha destacat que es produeix un augment discret de la mitjana d'edat dels malalts i que dues de les persones ingressades són d'edat avançada, per tant de més risc . Hi ha 1.263 malalts recuperats, 60 més que en la darrera actualització.

Passatgers a l'interior d'un bus la setmana passada.

Relacionat

El servei de Bus Lliure s'ampliarà a partir de dilluns

Martínez Benazet ha fet una crida a tenir molta cura  quan es tracta de contactes amb persones grans o vulnerables. “Hem d’estar alerta, el virus està amb nosaltres, hi ha estat sempre, i si el virus s’estén i arriba a les persones més vulnerables podem tenir una casuística amb patologies de més gravetat”.

El titular de Salut ha avançat que la setmana que ve es tornarà a posar en marxa el Centre Intermedi de Control (CIC) amb un horari restringit per als pacients que hi acudeixin redirigits pels metges referents o altres serveis assistencials. Ha afegit que  es vol iaugmentar el coneixement de la malatia i per aquest motiu a partir de dilluns vinent es dura a terme una enquesta amb preguntes vinculades amb situacions de risc i patologies prèvies.

 

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending