El servei de Bus Lliure s'ampliarà a partir de dilluns

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla ha informat que hi ha 21 classes amb alguns tipus d'aïllament, 13 d'elles totalment confinades

Comentaris

Passatgers a l'interior d'un bus la setmana passada.
Passatgers a l'interior d'un bus la setmana passada. Altaveu

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha anunciat que a partir de dilluns s'ampliarà el servei del Bus Lliure amb més vehicles per evitar que alumnes es quedin a les parades o els busos puguin superar l'aforament, especialment a l'hora de sortida de les escoles.

Vilarrubla tot i fer un bon balanç de l'inici del curs escolar i els esforços dels centres, ha incidit en el problema del transport i ha explicat que aquest divendres hi ha hagut una reunió amb les empreses que ofereixen el servei. D'aquesta manera hi haura més freqüència en els llocs on hi ha més alumnes.

En el marc del seguiment del servei i atesa l’evolució del nombre d’usuaris en els últims dies, s’ha reajustat a la demanda els serveis afegint, a partir de dilluns, un vehicle de reforç en els trajectes d’Arinsal, d’Encamp i d’Ordino a La Margineda i d’Ordino a Andorra la Vella. També s’augmentaran les freqüències entre les 7 i les 8 h del matí a l’L5 (Arinsal) i entre les 7:30 i les 8 h en el servei del Bus Exprés de Sant julià de Lòria direcció Escaldes- Engordany.

La ministra  Ha informat que s'està treballant en la modificació del protocol establert a les escoles per tal d'introduir les casuístiques de cada centre i fer-lo més clarificador de cara a les famílies.

Al mateix temps, augmentaran les patrulles del policia per evitar les concentracions d'escolars. La ministra ha indicat que el 2.28% de les aules estan en situació d'aïllament. N'hi ha un 21, de les quals 13 estan completament confinades, set tenen algun alumne aïllat i una en vigilància passiva. 

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha dit, per la seva part, que quatre o cinc alumnes que es van sotmetre al cribratge escolar, tot i tenir anticossos, han tornat a contraure la malaltia tot i que d'una manera més lleu.

.

Etiquetes

Comentaris

Trending