S’amplia el termini del concurs per al transport sanitari no assistit

La data de finalització era el 25 d’octubre, però ara es podran presentar ofertes fins al pròxim 2 de novembre

Comentaris

Una ambulància de la Creu Roja.
Una ambulància de la Creu Roja. Altaveu

El mes passat el Govern va engegar el procés per a trobar una empresa que fes el servei de transport sanitari no assistit. Actualment era la Creu Roja qui se’n feia càrrec, i qui ho farà fins al pròxim 31 de desembre. Aquest dijous, però, amb la publicació d’un BOPA extraordinari, s’ha anunciat la pròrroga per a la presentació d’ofertes dues setmanes més, fins al pròxim 2 de novembre.

Les empreses interessades a fer-se’n càrrec del servei de transport sanitari no assistit tindran fins al pròxim 2 de novembre per poder presentar oferta. El termini del concurs finalitzava el 25 d’octubre, però s’ha decidit ampliar-lo dues setmanes més. L’obertura d’ofertes es farà el 9 de novembre, quan es decidirà l’entitat que substituirà la Creu Roja. Aquest procés s’ha anat endarrerint de forma continuada i ara, tot i que no s’ha prorrogat molt, continua allargant-se en el temps.

Una ambulància de Creu Roja.

Relacionat

La Creu Roja deixarà de fer el transport sanitari no assistit el 31 de desembre

Aquesta presentació d’ofertes forma part de la primera fase. De forma posterior, i una vegada decidida l’empresa que ha de tenir el relleu de Creu Roja, cal veure si pot començar a oferir el servei ja des de l’1 de gener, o si s’ha de tenir un temps de transició. A més, s’ha de tenir en compte els onze treballadors que fins ara estàvem amb l’ONG com a plantilla fixa, i respectant els elements d’antiguitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending