Sandro Rosell afirma que sense Besolí al seu costat “no hauria aguantat la presó”

L’expresident del Barça assegura que estarà “agraït tota la vida” pel suport que va tenir del seu soci i amic, amb qui va compartir 643 de reclusió preventiva abans de ser absolts

-
-

Sandro Rosell ha tingut paraules molt emotives cap al seu amic i soci, l’andorrà Joan Besolí, en la primera entrevista que ha concedit a un diari després de ser absolt per l’Audiència Nacional. En declaracions a Mundo Deportivo, l’expresident del Barcelona ha deixat clar que l’empresari lauredià va ser un pilar de suport clau durant els 643 dies que tots dos van estar en presó preventiva. L’exmandatari blaugrana tampoc s’ha estat de carregar amb duresa contra la jutgessa Carmen Lamela, que va ser qui va enviar tots dos al centre penitenciari.

En l’entrevista, Rosell no escatima agraïment cap a Besolí quan li pregunten per la importància que va tenir passar tots dos els mesos de reclusió. “Va ser fonamental”, afirma l’empresari, que deixa clar que sense el seu amic al costat, “no ho hauria aguantat”. Per això, apunta, “li estaré agraït la resta de la meva vida”.

L’expresident blaugrana ha carregat amb duresa contra la jutgessa que els va enviar a presó. “Els meus advocats i jo, i també algun magistrat a qui hem consultat no tenim cap dubte: Lamela va prevaricar”, ha afirmat, tot i admetre que “desconeixem els motius”. Sí que adverteix que “no ho va poder fer sola”, sinó que “va tenir una inductora imprescindible que va ser la fiscal”.

Per això, en l’entrevista publicada aquest dilluns per Mundo Deportivo, Rosell explica, “he posat una querella a la jutgessa”, ja que “vull intentar arribar al fons d’aquest escàndol”. Assegura, però ser “conscient” que “alguns dels seus companys jutges intentaran protegir-la i no serà fàcil saber la veritat”.

Comentaris (2)

Trending