Vint-i-un casos més fan superar oficialment la xifra d’onze mil contagis durant la pandèmia

Hores d’ara, segons el registre de Salut, hi ha 308 malalts actius, dels quals vint estan ingressats al centre hospitalari, sis d’ells intubats

Una ambulància del 116 a l'entrada de l'hospital.
Una ambulància del 116 a l'entrada de l'hospital. Toni Solanelles

El Principat ha passat, oficialment, dels 11.000 contagis oficials des de l’esclat de la pandèmia. En concret, i després de la notificació de 21 positius més les darreres 24 hores, a Andorra s’han diagnosticat fins ara 11.019 infeccions causades pel coronavirus. I s’han donat 10.599 altes, quinze d’elles també les darreres hores.

D’aquesta manera, i lamentant les 112 defuncions hagudes fins ara, el nombre de malalts que hi ha actualment actius són 308, dels quals 12 resten ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 8 a l’UCI –6 d’ells requereixen ventilació mecànica–. A la planta COVID-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat.

Aquest divendres es van administrar 120 dosis de la vacuna contra la Covid-19, una bona part de les quals ja de la farmacèutica AstraZeneca i injectada a professionals de la salut. Finalment, pel que fa a la població escolar, 10 aules estan sota vigilància activa –3 en total i 7 en parcial– i 21 en vigilància passiva.

Comentaris (1)

Trending