Tres pacients més amb coronavirus a un hospital que bat el rècord de la segona onada

Al centre sanitari hi ha 39 persones ingressades, de les quals nou a l’UCI mentre que també puja el nombre de padrins a l’àrea Covid del Cedre, fins a 25

Comentaris

L'hospital de Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

Els pacients ingressats a l’hospital de Meritxell per culpa del coronavirus s’han tornat a incrementar. Tres persones més han hagut de ser internades a la planta especial Covid-19 del centre sanitari, fet que eleva el total a 39. A banda, un altre padrí ha hagut de ser traslladat a l’àrea especialment medicalitzada del Cedre.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària ha actualitzat els pacients Covid que es troben sota la seva responsabilitat. En comparació a les dades del divendres, hi ha tres nous ingressats a l’hospital. Tots tres han estat internats a la planta dedicada als afectats per coronavirus, on ja hi ha 30 persones.

A banda, nou pacients més es troben a la unitat de cures intensives, de les quals vuit necessiten ventilació mecànica. En total, són 39 els diagnosticats que es troben al centre sanitari. Es tracta de la dada més alta des que, al mes de juliol, va esclatar la segona onada de la pandèmia.

Pel que al Cedre, també s’ha incrementat el nombre de padrins ingressats a la planta especialment habilitada per atendre’ls, que segueix al màxim d’ocupació. Un resident més ha estat traslladat en les darrers hores, fet que situa en 25 el total de diagnosticats amb coronavirus a aquesta àrea.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending