Tres altes a l’hospital en les darreres 48 hores i només resta un pacient ingressat per Covid-19

Al Cedre hi ha 13 usuaris afectats, dels quals dos estan a l’àrea d'hospitalització geriàtrica amb simptomatologia moderada i la resta tenen símptomes lleus

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell ARXIU

Bones notícies les que transmeten des de l’hospital. Aquest divendres s’han donat dues altes, més una altra que s’havia donat amb anterioritat i això fa que, a hores d’ara, de quatre pacients que estaven ingressats amb coronavirus, només en quedi un. Al centre sociosanitari d’El Cedre hi ha 13 afectats, dos dels quals estan en hospitalització geriàtrica amb simptomatologia moderada.

En les darreres 48 hores  s’han donat tres altes a l’hospital de pacients que havien ingressat amb Covid-19. Segons han informat des del SAAS. Aquest divendres al matí se n’han donat dues i, per tant, només en resta un a planta.

A la residència d’El Cedre hi ha 13 usuaris afectats. D’aquests, 11 tenen símptomes lleus, mentre que dos estan a l’àrea d’hospitalització geriàtrica amb simptomatologia moderada. Tant des del Govern es manté l’anàlisi de les aigües per detectar si hi ha entrat la nova variant. Dimecres, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, va dir que no s’havia detectat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending