La suspensió de l’encesa de llums d’Illa Carlemany evidencia l’empitjorament de la pandèmia

El centre comercial, que preveia recuperar un acte que, abans de la crisi sanitària, acostumava a ser multitudinari, ha optat anul·lar-lo “per prudència i responsabilitat”

L'arbre de Nadal d'Illa Carlemany l'any passat.
L'arbre de Nadal d'Illa Carlemany l'any passat.

La situació sanitària s’està tornant a complicar per culpa del coronavirus. I això obliga a ser prudents. Especialment, a evitar actes que puguin aplegar massa persones en un mateix indret i, sobretot, si aquest no és a l’aire lliure. Bon exemple de la preocupació que ha aixecat l’evolució de la pandèmia és l’anunci fet per Illa Carlemany. El centre comercial ha decidit suspendre l’encesa de llums de Nadal prevista per dijous vinent.

Des de l’establiment s’ha explicat que es tenia “tot a punt” per la festa però que “per prudència i responsabilitat” i “davant l’augment de casos de contagi per Covid-19”, es considera més adient prendre aquesta decisió. I és que, es recorda, es tracta d’un acte que, prèviament a la pandèmia, havia estat multitudinari, amb més de 4.000 persones en algun dels anys celebrats.

La mesura es pren “seguint les recomanacions del ministeri de Sanitat”. S’ha optat per fer únicament un petit acte a l’exterior del centre comercial. Tot just una mena de ‘photo call’ amb els personatges del club Piolet.

L’anunci fet per Illa Carlemany no deixa de ser, si més no, simptomàtic. Ja divendres, el Govern va apostar per endurir alguna de les mesures, especialment les que fan referència a l’ús de la mascareta, sobretot als interiors. Ara bé, tampoc es va amagar que si el nombre de contagis segueix a l’alça, potser caldrà prendre decisions més contundents

Comentaris

Trending