Setze positius de coronavirus més durant el cap de setmana

Es manté un únic hospitalitzat mentre que de divendres a aquest dilluns s’han donat per recuperades sis de les persones contagiades durant aquesta segona onada de Covid

Una reproducció de coronavirus.
Una reproducció de coronavirus. ARXIU

El cap de setmana ha deixat un balanç de setze nous casos positius de coronavirus al Principat. Actualment hi ha formalment vuitanta-tres persones malaltes, ja que si des de divendres s’han comptabilitzat setze nous infectats, també cal tenir en compte que sis malalts han estat donats com a formalment recuperats en donar negatiu per segon cop al test de detecció ràpida en els terminis estipulats. Es manté un únic hospitalitzat.

Entre els nous casos, n’hi ha de persones que ja havien estat aïllades en ser contactes d’altres positius i, d’altres, són contagis imprevisibles degut a múltiples factors que encara s’estan indagant, segons que ha informat el Govern. De fet, s’estan fent els respectius rastrejos epidemiològics per mirar de canalitzar els comportaments dels nous contagis. El que és evident és que cada dia que passa s’obren nous ventalls de contagi i és més complicat fer el seguiment.

Formalment al Principat, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 1005 infectats. D’aquests, 869 han aconseguit superar la malaltia i 83 més estan ara actius, entre els quals un home d’una quarantena d’anys que està ingressat per fer-li un millor seguiment atès que la seva recuperació, tot i no tractar-se d’un cas greu, no estava avançant com hauria calgut. Amb la defunció haguda la setmana passada, la Covid s’ha cobrat en certa manera la vida de 53 persones a Andorra.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending