Sense vacunes, sense gairebé casos i les escoles sota control: la pandèmia es manté estable

Les darreres 24 hores s’han notificat només quatre contagis nous de coronavirus i, en canvi, s’han donat una desena d’altes

Les vacunes es fan de manera molt puntual a l'hospital.
Les vacunes es fan de manera molt puntual a l'hospital. SAAS

La pandèmia es manté sota control. Estable. Estable del tot. Sortosament, pràcticament no hi ha contagis ni grans alteracions en l’àmbit escolar. Tampoc no hi ha, quedi clar, vacunació en marxa. Ara mateix no s’està vacunant. El nombre de malalts oficialment actius, un avall, un amunt, es mou al tomb de centenar.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.288 persones -això són quatre més que les 24 hores precedents- i es registren un total de 15.061 altes. Això comporta que en el mateix període s’han decretat deu altes més. Tot plegat fa que actualment hi hagi 97 casos actius dels quals només un requereix hospitalització.

A l’UCI no hi ha ningú i, sortosament, el nombre de defuncions no va més enllà de 130 des de fa moltes setmanes. Quant a la població escolar, hi ha deu aules sota vigilància activa. Una més que ahir. Tres, les mateixes, estan confinades totalment. I set més, una més, tenen algun dels seus integrants aïllats. Deu aules més estan en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 104.727 vacunes –53.891 primeres dosis, 50.558 segones i 278 terceres–.

Comentaris

Trending