Salut trasllada l’stop lab de Prat de la Creu al centre de vacunació

La instal·lació s'ubicarà a partir de dijous a l’antiga seu del COEX i des del ministeri s’insisteix en la necessitat de fer-se proves diagnòstiques si hi ha sospita que es pot haver estar en una situació de risc de contagi

Sanitaris fent una prova a l''stop lab' de Prat de la Creu.
Sanitaris fent una prova a l''stop lab' de Prat de la Creu. Toni Solanelles

L’stop lab principal per fer les proves diagnòstiques que permeten detectar els infectats de coronavirus canvia de lloc. Després de mesos situat a les instal·lacions de l’aparcament comunal de Prat de la Creu, a partir d’aquest dijous es traslladarà. La nova ubicació, però, serà ben propera i coneguda: les antigues dependències del COEX. És a dir, el punt central de vacunació.

Així ho ha informat el ministeri de Salut. De fet, ho ha fet aprofitant el seu nou perfil a Instagram, estrenat tot just aquest dimarts. Per tant, les proves TMA es faran a partir de dijous a la que havia estat seu del COEX, a l’antiga plaça de braus d’Andorra la Vella. Continua sent, per tant, un lloc cèntric.

El missatge aprofita per recordar que no se li han de donar “cames al virus” i que cal fer-se un test si es tenen dubtes per haver estat exposat a una situació de risc de contagi o “si has vist a moltes persones o no has mantingut sempre les mesures de protecció”. Per demanar cita, es reitera, cal trucar al telèfon 821 955.

Comentaris (1)

Trending