Salut obre la quarta dosi als majors de 75 anys

Aquestes persones ja poden demanar cita per vacunar-se al telèfon 821 955 i se’ls subministrarà a l’hospital de Meritxell

Preparació de la dosi de vacuna que s'ha d'inocular.
Preparació de la dosi de vacuna que s'ha d'inocular.

Salut ha obert tanda per a les persones a partir de 75 anys puguin demanar la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19. D’aquesta forma, s’amplia la franja inicial, que era des dels 85. Aquestes persones, segons s’ha informat des del Govern, ja poden trucar al telèfon 821 955 per demanar cita si volen rebre aquesta segona vacuna de reforç.

La campanya per a la quarta dosi es va iniciar tot just la setmana passada. En un primer moment, a partir dels 85 anys. La intenció, però, és progressivament baixar aquesta franja fins arribar als 60, tal com recomana l’Agència Europea del Medicament (EMA), el Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties i l’Organització Mundial de la Salut.

Les vacunes s’estan subministrant a l’hospital de Meritxell. Per demanar cita, cal trucar al telèfon habilitat especialment, el 821 955. Pel que fa a les persones amb immunosupressió, de 18 anys o més, la poden rebre, però via prescripció mèdica.

Etiquetes

Comentaris

Trending