Salut detecta 22 positius per coronavirus al llarg del cap de setmana

Estabilitat al sistema escolar, on es mantenen sota vigilància activa deu aules, quatre de les quals amb tots els alumnes confinats al seu domicili

Classe d'una escola.
Classe d'una escola. ARXIU

La pandèmia continua relativament sota control. Així, al llarg del cap de setmana s’han diagnosticat 22 nous positius, el que suposa una mitjana lleugerament per sobre els 7 diaris. El punt de més tensió segueix sent el sistema escoltar on, però, es manté una certa estabilitat, sense nous confinaments.

Així es desprèn de l’actualització sanitària facilitada des del Govern. El nombre de positius diagnosticats al país s’enfila ja a 15.189, el que representa 22 nous casos des del passat divendres. Per tant, la mitjana per jornada se situaria lleugerament per sobre els 7.

Paral·lelament, es van donant altes: 15 en aquests tres dies. Això suposa, per tant, que hi ha un petit repunt dels casos actius, que passen dels 71 de divendres fins a 78, set més. Cap d’ells, però, requereix hospitalització.

El principal focus de tensió es manté al sistema escolar, on es veu l’impacte de l’inici del curs ara fa un parell de setmanes. Per ara però, la situació s’ha estabilitzat. Es mantenen deu aules amb confinament, de les quals quatre en la seva totalitat i sis de forma parcial. Quatre grups més, un menys que el divendres, es troben en situació de vigilància passiva.

Pel que fa a la campanya de vacunació, s’ha incrementat el nombre de dosis posades. Ja arriben a 103.890, el que suposa 295 més que el passat divendres. D’aquestes, 49.906 suposen ja la pauta completa de dues tongades.

Comentaris (1)

Trending