El SAAS invertirà prop de 700.000 euros en la reforma de la planta baixa de la clínica de Meritxell

Els treballs han de durar uns vuit mesos i, per tant, es confia a tenir-los enllestits a inicis de la tardor, amb, entre altres, nous serveis d’envelliment i traumatologia

Façana de la Clínica Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de la Clínica Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària destinar prop de 700.000 euros a les obres que han de permetre reorganitzar els espais de la planta baixa de la clínica Verge de Meritxell. La parapública ha encarregat les obres que haurien d’estar enllestides a inicis de la tardor. Entre altres, els espais remodelats han d’acollir serveis d’envelliment i de traumatologia.

Fa temps que el SAAS treballa per poder impulsar aquest projecte. Es tracta d’una reforma important de tota la planta baixa de l’edifici, actualment ocupada principalment per dependències administratives, per convertir-la en més consultes externes i despatxos mèdics, que permetin incrementar els serveis als usuaris. Al llarg del segon semestre de l’any passat es va completar tot el disseny de com quedaria la nova distribució. Ara, és el moment de tirar endavant els treballs que han de permetre fer-ho realitat.

Una imatge de la Clínica Meritxell.

Relacionat

Reforma de la clínica Verge de Meritxell per ampliar les consultes mèdiques de l’edifici

La reforma ha de permetre, entre altres, la creació d’un nou servei d’envelliment i salut. També es disposarà de dependències de traumatologia i un despatx d’atenció als usuaris. A banda, es podran ampliar els espais de diàlisi.

A finals del 2021, el SAAS va convocar el concurs per seleccionar l’empresa que es faci càrrec de les obres. Ara, s’ha donat a conèixer el resultat. Serà l’empresa Auxini qui tiri endavant les obres, a un cost de 696.615,04 euros. Un cop es completi la pertinent tramitació del contracte, la constructora disposarà de vuit mesos per completar la feina. Per tant, s’estima que els nous espais haurien d’estar ja disponibles a inicis de la pròxima tardor.

Comentaris (5)

Trending